Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, bedii kapılara en muvafık fiyatlarla malik edinmek için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Bununla yan yana aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile mehabetli binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, uz malzemelerden strüktürlması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en sağlıklı bapların binanın mimarisına yaraşıklı çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değçalışmamemiştir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu Yangın Kapısı Fiyatları kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak mukteza yangın kapısı adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Dumandan etkilenen karı fertleri, dirimlik ekipleri tarafından olay isabetli yapılan ilk müdahalelerinin peşi sıra ambulanslarla hastanelere gönderme edildi.

Hatta yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da odlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son gömlek nitelikli olmalıdır.

Report this wiki page