Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan can sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapları yangın sırasında selim şekilde çaldatmaışmasını çıkarmak bağırsakin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalın ve esrar yangın bapsı yardımıyla özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu doğrultuda ülke bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine reva bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara resmî kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yanlış montaj veya bakım, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve manzum olarak denetleme edilmesi önemlidir.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları alelumum üzerlerinde yangınla dayalı bilgilerin bulunduğu sorunaretlemelere sahiptir. Bu nöbetaretlemeler, kapının yangın derslikını, peklik süresini ve özge önemli bilgileri belirtir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana yığın ve zelzele kabil öbür tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapıları genellikle merdiven gayrimeskûnlukları, koridorlar ve potansiyel olarak cenahıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabil bina emniyetliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede Yangın Kapısı alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page